Snakesnap – Finanser

– Snabb & enkel

Lönsamt att framkalla egna semesterbilder

by Admin on augusti 31, 2017, no comments

Som ni kanske redan vet så gillar jag att spara pengar genom att undvika onödiga utgifter. Mitt sommarprojekt har varit att gå igenom alla mina foton som ligger sparade på externa hårddiskar och andra mobila enheter. Jag har införskaffat en ny skrivare med färgpatroner och en stor bunt med fotopapper. Planen är att gå igenom alla foton och sortera dem i datumordning i olika album. Jag tänkte även vara duktig och kategorisera bilderna efter de tillfällen fotona tagits vid. Något i stil med firmafest, familjekalas och andra roliga tillställningar. När jag framkallar foton online brukar jag beställa onödigt många kopior, som i slutändan ligger kvar i fotokuvertet de kom i. Med en skrivare är man mer selektiv och slösar inte med färg och onödiga papper. Det är ett roligt tidsfördriv då man snabbt blir försjunken i gamla minnen. Min förhoppning är att jag ska fortsätta med projektet och kontinuerligt fylla mina album med roliga minnen!

Skriv ut fina foton på papper

Kommentera